Καλέστε μας 210-9889708  

Business English στο φροντιστήριο i-loveenglish

Τα μαθήματα Αγγλικών δεν έχουν ως στόχο μόνο την απόκτηση πτυχίων όπως το Lower ή το Proficiency. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο αναδύεται η ανάγκη στους επαγγελματίες να μάθουν Αγγλικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης για την οποία δουλεύουν. Τα μαθήματα τα οποία παρακολουθούν και είναι προσανατολισμένα για να καλύψουν τις ανάγκες τους στον εργασιακό χώρο ονομάζονται Business English (Αγγλικά για Επιχειρήσεις).

Αυτού του είδους η εξειδικευμένη εκμάθηση Αγγλικών αφορά συνήθως όσους δουλεύουν σε πολυεθνικές επιχειρήσεις ή ομίλους, όπου υπάρχει η ανάγκη άπταιστης διαχείρισης των Αγγλικών, καθώς είναι συνηθισμένο φαινόμενο η ενδοεταιρική επικοινωνία να γίνεται στην αγγλική γλώσσα ή να υπάρχει άμεση συνεργασία με στελέχη από το εξωτερικό. Επιπλέον, τα Αγγλικά για Επιχειρήσεις αφορούν όσους προτίθενται να εργαστούν στο εξωτερικό. Άλλωστε, η πλήρης κατανόηση και σωστή διαχείριση της επιχειρηματικής ορολογίας στα Αγγλικά είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια πρόσληψης σε πολυεθνικούς ομίλους. 

Σκοπός των μαθημάτων των Αγγλικών για Επιχειρήσεις είναι τα στελέχη των εταιρειών να μάθουν την επιχειρηματική ορολογία του κλάδου στον οποίον εργάζονται. Ιδιαίτερες ορολογίες που χρειάζονται μαθήματα στα Αγγλικά αφορούν συνήθως επαγγέλματα που συγκαταλέγονται στο νομικό ή οικονομικό κλάδο, τις ιατρικές – φαρμακευτικές επιστήμες, την επιστήμη της μηχανικής, όπως επίσης στις τεχνολογίες πληροφοριών. Μέσα από εξειδικευμένα μαθήματα Αγγλικών, οι σπουδαστές μαθαίνουν όχι μόνο πώς να χειρίζονται το λόγο με ευφράδεια, αλλά επίσης πώς να ερμηνεύουν γραφήματα, να είναι άνετοι στις διαπραγματεύσεις και να χρησιμοποιούν ιδιωματισμούς της επιχειρηματικής γλώσσας. 

Τα μαθήματα των Business English απευθύνονται συνήθως σε ενήλικες, γι' αυτό και είναι ιδιαίτερα ευέλικτα: μπορούν είτε να γίνουν εντατικά – ταχύρυθμα είτε να ακολουθούν τα ωράρια του σπουδαστή, έτσι ώστε να μην πιέζεται χρονικά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η “ύλη” των μαθημάτων δεν είναι προκαθορισμένη, τόσο λόγω της διαφορετικότητας κάθε κλάδου επιχειρήσεων – άρα της διαφοροποίησης της αντίστοιχης ορολογίας στα Αγγλικά – όσο λόγω του επιπέδου του σπουδαστή στη γλώσσα: σίγουρα κάποιος που δε γνωρίζει καλά Αγγλικά εξαρχής ή δεν κατέχει κάποιο πτυχίο, θα χρειαστεί άλλη προσέγγιση ή ίσως περισσότερη προσπάθεια για να μάθει καλά τα Αγγλικά για Επιχειρήσεις.

Το φροντιστήριό μας, που βρίσκεται στα σύνορα Παλαιού Φαλήρου – Νέας Σμύρνης, προσφέρει ειδικά τμήματα ενηλίκων για την εκμάθηση των Αγγλικών για Επιχειρήσεις, για να αποκομίσετε ουσιαστικές γνώσεις που θα σας βοηθήσουν πραγματικά στη δουλειά σας, όπως επίσης συνολικά στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. 

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε μαθήματα Business English στο φροντιστήριό μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, προκειμένου να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε πάνω σε αυτές το μάθημα των Αγγλικών για Επιχειρήσεις, έτσι ώστε να σας βοηθήσει ουσιαστικά στη δουλειά σας.

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ILoveEnglish, ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ 189,
Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΑΘΗΝΑ, 17563, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9889708