Καλέστε μας 210-9889708  

I Love English | Τμήματα Junior (A & B)

Στο επίπεδο Junior χτίζουμε γερές βάσεις. Οι τάξεις A και B είναι από τις σημαντικότερες, αφού οι μαθητές εισάγονται στη λογική των Αγγλικών.

Ενώ στο φροντιστήριό μας μιλάμε μόνο αγγλικά, για να εξοικειώνονται τα παιδιά καλύτερα, κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου - κυρίως στο πρώτο τρίμηνο - επιτρέπεται η περιορισμένη χρήση ελληνικών. Αυτό συμβαίνει μέχρι τα παιδιά να ξεκαθαρίσουν βασικές γραμματικές έννοιες, όπως τι είναι οι αντωνυμίες, τα ρήματα, τα ουσιαστικά και τα επίθετα.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε συχνά πως οι μαθητές της Β' και Γ' Δημοτικού δε διδάσκονται σωστά την ελληνική γραμματική, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στην κατανόηση και των δύο γλωσσών. Όταν ο μαθητής ξεκαθαρίσει τους βασικούς γραμματικούς κανόνες, είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τα ελληνικά και να επικεντρωθούμε εξ’ολοκλήρου στα αγγλικά. 

Στα μαθήματα αγγλικών μας μιλάμε με απλές λέξεις, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να μεταφράσουμε στα ελληνικά. Η έκφραση και οι κινήσεις που χρησιμοποιούμε βοηθούν το παιδί να καταλάβει τη λέξη που προσπαθούμε να περιγράψουμε. 

Παράλληλα, σε αυτό το επίπεδο τα παιδιά μαθαίνουν να συμμετέχουν σε βασικούς διαλόγους, να μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, τα πράγματα που αγαπάνε, τη μουσική που τους αρέσει. 

Το βασικότερο κομμάτι, όμως, είναι το ακουστικό. Για να μπορέσουν να μιλήσουν στο μέλλον με ευχέρεια, θα πρέπει πρώτα να ακούσουν - ακριβώς όπως γίνεται και με τη μητρική μας γλώσσα: Ακούμε, καταγράφουμε και στη συνέχεια μιλάμε!

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ILoveEnglish, ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ 189,
Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΑΘΗΝΑ, 17563, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9889708