Καλέστε μας 210-9889708  

Lower στο φροντιστήριο Αγγλικών I Love English

Η επιτυχία του φροντιστηρίου μας είναι πως οι μαθητές μας στην τάξη Β2 είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λόγω του πολύ καλού επιπέδου γνώσεων που έχουν.

Οι απαιτούμενες γνώσεις στα αγγλικά για το πτυχίο Lower δεν αποτελούν κάτι καινούριο για αυτούς, καθώς έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα στις προηγούμενες τάξεις.

Το φροντιστήριο αγγλικών μας σε αυτή τη φάση δίνει έμφαση κυρίως στην παραγωγή γραπτού λόγου - σε αυτό το επίπεδο, ο προφορικός λόγος έχει ήδη κατακτηθεί. Τα παιδιά που παρακολουθούν τα μαθήματα αυτής της τάξης, σε ηλικία 14 - 15 ετών, μαθαίνουν να συντάσσουν επίσημο λόγο στις ξένες γλώσσες.

Η έκφρασή τους στον καθημερινό λόγο έχει ήδη τελειοποιηθεί: μπορούν να γράψουν, να συνεννοηθούν και να μιλήσουν άψογα για καθημερινά θέματα. Συνεπώς η έμφαση δίνεται σε επίσημες εκφράσεις και θέματα, που ζητούνται από το πτυχίο Lower

Η σωστή, προσεκτικά σχεδιασμένη προετοιμασία που προσφέρουμε στο φροντιστήριό μας έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι μαθητές μας να παίρνουν το Lower πολύ νωρίς, στη Β’ ή Γ’ Γυμνασίου, πράγμα που μας κάνει πολύ περήφανους!

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ILoveEnglish, ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ 189,
Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΑΘΗΝΑ, 17563, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9889708