Καλέστε μας 210-9889708  

I Love English Φροντιστήριο Αγγλικών | Η Δασκάλα

Παρόλο που το πρωταρχικό αντικέιμενο σπουδών μου ήταν η Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, η αγάπη μου για την αγγλική γλώσσα με κέρδισε! Το να βρίσκομαι μέσα σε μια τάξη γεμάτη από παιδιά και να τους μαθαίνω αγγλικά ήταν όνειρο ζωής για μένα. Για το λόγο αυτό, με γνώμονα το πάθος μου για το όνειρό μου, δούλεψα σκληρά, καταφέρνοντας να ξεκινήσω να χτίζω την εμπειρία μου στη διδασκαλία αγγλικών ήδη από μικρή ηλικία, με τη βοήθεια του παλιού μου δασκάλου.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν κάποια χρόνια περαιτέρω εξειδίκευσης με την απόκτηση Ανώτερων Διπλωμάτων (Higher Diploma in Teaching English to Speakers of other Languages - for Young Learners and Higher Diploma in Teaching English to Speakers of other Languages – for Adults) που ενίσχυσαν τις γνώσεις μου. Έτσι, με αρκετή πια εμπειρία, καθώς και το κατάλληλο γνωστικό υπόβαθρο, αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου φροντιστήριο αγγλικών στο Παλαιό Φάληρο το 2003.

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του φροντιστηρίου μου, διδάσκω αγγλικά στα παιδιά με πολλή αγάπη και ευθύνη.

Βασική μας αρχή είναι πως στην τάξη δεν μιλάμε ελληνικά. Δουλεύουμε σκληρά, όμως παράλληλα περνάμε υπέροχα, αφού η σχέση μας δεν είναι μία τυπική σχέση δασκάλου - μαθητή:  από τη μεριά μου, βοηθάω και στηρίζω τους μαθητές μου με κάθε τρόπο, ενώ σέβομαι τον καθέναν τους ξεχωριστά ως προσωπικότητα. Όταν τους βλέπω να χειρίζονται την αγγλική γλώσσα με άνεση και να παίρνουν τα πτυχία τους, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανη.
Το σημαντικότερο, όμως, για μένα είναι πως, ακόμα κι όταν τελειώνουν με τα αγγλικά τους, θέλουν να έρχονται να με δουν. Με αυτόν τον τρόπο μου επιβεβαιώνουν πως το γεγονός ότι επενδύω στη μεταξύ μας σχέση, χωρίς να προσανατολίζομαι αυστηρά και μόνο στα μαθήματα, έχει πραγματικό αντίκρυσμα.  

Η πολυετής εμπειρία μου με τα παιδιά, μου έχει δείξει πως η επιτυχία σε μία δουλειά δεν εξαρτάται μόνο από τις γνώσεις και την πείρα, αλλά κυρίως από το πάθος και την ειλικρίνεια που διοχετεύεις στη δουλειά σου.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ILoveEnglish, ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ 189,
Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΑΘΗΝΑ, 17563, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9889708