Καλέστε μας 210-9889708  

Customised μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες

Στο φροντιστήριό μας καλύπτουμε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη που σχετίζεται με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, με tailor made μαθήματα που απευθύνονται σε φοιτητές και ενήλικες και είναι προσαρμοσμένα πάνω στα "κενά" που χρειάζονται να καλύψουν.

Είτε πρόκειται για μία εξειδικευμένη ανάγκη στην εκμάθηση επαγγελματικής ορολογίας στα Αγγλικά (English for business) για όλα τα επαγγέλματα, είτε για ένα απλό "φρεσκάρισμα" στη γλώσσα, έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε ενήλικας που έχει ήδη το Lower ή το Proficiency στην κατοχή του εδώ και χρόνια, του να εκφράζεται με ευχέρεια και άνεση στην καθημερινότητά του, το φροντιστήριο Αγγλικών μας αναλαμβάνει να σας κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, για να καλύψετε τα οποιαδήποτε γνωστικά κενά.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές που χρειάζονται βοήθεια στα μαθήματα της σχολής τους, είτε αυτά διδάσκονται εξολοκλήρου στα Αγγλικά είτε περιέχουν Αγγλική ορολογία που τους δυσκολεύει. 

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε εξειδικευμένα μαθήματα Αγγλικών, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ILoveEnglish, ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ 189,
Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΑΘΗΝΑ, 17563, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9889708